Onko sisaruksia ja minkälaiset välit heihin?
Kaksi isoveikkaa ja yksi pikkumies (vaikka järkytyksekseni olen todennut, että hän täyttää ensi helmikuussa jo 15 vuotta ja on minua pidempi!). Välit on tosi hyvät. Ne tietää, että mä rakastan niitä ja mä tiedän, että ne rakastaa mua. Riidellään ja sovitaan. Halataan ja nauretaan. Toivottavasti näin on myös kymmenen vuoden päästäkin.

Toiveammattisi?
En hirveesti tykkää kertoa siitä ihmisille, kun en jaksa alkaa selittämään mitään. Tiedän sen liittyvän lapsiin ja nuoriin ja niiden auttamiseen.

Kiinnostuksen kohteet?
Valokuvaaminen, kirjoittaminen, psykologia, penkkiurheilu ja ihmiset. Ainaskin.

Suurimmat haaveesi?
Ympäri maailmaa matkustelu, matka Old Traffordille katsomaan Manchester Unitedin kotipeliä ja omia lapsia haluaisin joskus saada.

Kuvaile ulkonäköäsi?
Pläää. Ruumiinrakenne on mitä on ja pituutta on 166 cm. Hiukset mulla on just värjätty tummanruskeenmustanlilahtavaks ja latvat menee ihan vähän yli olkapäiden. Kasvatan just niitä pidemmiks ja on mulla otsatukkakin. Silmien väristä olen onnellinen koska ne on niin tummanruskeat. Korvat on aika pienet ja niissä on yhteensä kuus reikää. Posket ja nenä on pehmoset ja pyöreät. Kaikki hampaat on tallella ja kynnetkin kasvaa.

Paras sarjakuva?
Lassi ja Leevi!

Minkälaista musiikkia kuuntelet?
Menee aika laidasta laitaan. Eniten kuuntelen rockia ja punkia, mutta myös reggae on loistavaa. Joskus kanssa tekee mieli kuunnella suomalaista iskelmää ja vanhoja listahittejä. Instrumentaalimusiikista tykkään kanssa tosi paljon. Apulanta on sydäntä lähinnä.

Paras urheilulaji?
En voi sanoa harrastavani urheilua, koska niin en tee. Mutta seuraan sitäkin enemmän. Futista ja lätkää tulee eniten katsottua, mutta yleisurheilua ja talvilajejakin seuraan. Arvokisat ja Englannin Valioliiga on ne seuratuimmat.

Paras lätkäjoukkue?
Suomen maajoukkue on ehdottomasti maailman paras. SM-liigassa kannustan Jokereita ja NHL:ää seuraan harvemmin eikä siellä mitään erityistä suosikkia ole.

Lempi maa?
Suomi sen enempää miettimättä.

Paras näyttelijä?
Mark Wahlberg

Minkälainen kännykkä sinulla on?
Siniharmaa pari vuotta vanha Samsungin simppukkapuhelin, jonka näppäimet ovat kuluneet eikä kaikkia kirjaimia erota. Jouduin teippaamaan myös sitä vähän, kun kuoret hajosivat palasiksi. Tekstiviesti -ja soittoääneet eivät myöskään toimi, mutta hyvin sillä mennään.

Mikä eläin olisit?
Joku iso, karvainen ja iloinen koira tai ikuinen karhunpentu.

Laulatko suihkussa?
Jep, yleisemmin joululauluja koska niidet sanat muistaa niin hyvin.

Kiroiletko?
Pakko myöntää, mutta yritän harventaa.

Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?
Tosi hyvin. Äiti ja iskä on parhaimmat.

Ärsyttävin asia minkä ihminen voi tehdä?
Ekana tulee mieleen, että jättää vessanpöntön kannen auki. En tiedä mikä siinä on, mutta se ärsyttää tosissaan.

Millaisessa talossa asut?
Isossa viime kesänä keltaiseksi maalatussa omakotitalossa. Se on vanha talo ja tonttikin on ollu suvussa iäisyyden. Siinä on ihanan isot ikkunat, mutta yläkerrassa lattia narisee. Yläkertaan vieviä rappusia on kaksi ja toiset on kuulemma ainakin kavereitten mielestä jyrkät (muiden mielipiteen kyllä huomaa siitä, kun joutuu mateluvauhtia kävelemään ne niiden perässä alas, kun itse tavallisesti menen puolijuoksua villasukillakin).

Ensimmäinen asia jonka teet kun aamulla heräät?
Istun sängynlaidalla ja jumitan.

Mitä on seinilläsi?
Neljä mustavalkoista taulua, suojelusenkelitaulu, kolme kehystä joissa on mustavalkoisia kortteja, Manchester Unitedin pyyhe ja huivi.

Pidätkö itsestäsi?
Toisinaan pidän. Yleensä rakastan. Joskus vihaan.

Tuntuuko usein ettei enää jaksa?

Ei ehkä usein, mutta joskus ja jos tuntuu niin sitten tuntuu kunnolla.

Minkä väriset sukat sinulla on jalassasi?
Vaaleansiniset ja niiden päällä vihreäharmaat pörrösukat.

Jos sinulla on lemmikkejä kuvaile niitä?
Onhan mulla kaks maailman ihaninta hauvaa ja yks juro kollikissa. Koirat on parasta mitä tiedän ja kissan kanssa on ihana istua lumisateessa sylikkäin.