Ärsyttää, kun en tiedä onko Tehosekoittimen esitys Tammerfestissä k-18. Kun en minä vielä tänä kesänä täysi-ikäinen ole. Ja sinne olisi pakko päästä, kun Ruisrockiinkaan en pääse koska pikkuveljellä on konfirmaatio silloin. Teharit on p a k k o n ä h d ä !

Olin kipeä pari päivää. Menetin pikkuveljen kauden tärkeimmän salibandy pelin, koska makasin kuumehöyryissä ja oksennustaudissa kotona. Nyt joukkue on matkannut jo Ouluun pelaamaan ja äitin kanssa vietetään naisten viikonloppua.

Oltiin viime keskiviikkona isommalla kaveriporukalla Lahdessa katsomassa Slummien miljonääri ja rakastuin leffaan! Ilta oli muutenkin ihan älyttömän hauska. Mitä nyt ärsytti, kun joku nainen jolla oli ilmeisen huono päivä jupisi elokuvan jälkeen jotain yläastelaisista. Ja oli vähän mahakin kipeä, kun tultiin kotiin, mutta muuten oli todella kivaa. Naurettiin vedet silmissä, kun istuttiin jollain aukiolla (?) ja puhuttiin kaikkea hassua. Vielä mentiin Sokokselle etsimään rumia vaatteita. Inkun kanssa me ei kyllä jaksettu kauaa niitä katsoa ja mentiin sovituskoppiin istumaan ja opettelemaan venäjää. Se oli hassu ja ihan paras ilta. Ihanaa kun on sellaisia ystäviä.

Torstaina mentiin uskonnon ryhmän kanssa synagogaan, ja se oli todella hieno kokemus.

Koeviikko lähestyy uhkaavasti ja kirjoitettavana on vielä ruotsin aine ja äikän essee. Tänään en vielä stressaa, huomenna olen paniikissa.

Mulla on maailman ihanimmat koirat.